Marți, 10 aprilie: ZIUA DIGITALĂ 2018

La 10 aprilie, Ziua digitală 2018 va avea loc la Bruxelles. Acest eveniment de o zi va reuni factorii de decizie politică și părțile interesate pentru a discuta despre viitorul Europei. Acesta este organizat de Comisia Europeană sub auspiciile Președinției bulgare a Consiliului Uniunii Europene.

Subiectele de pe ordinea de zi includ inteligența artificială , tehnologiile bloc , e-sănătatea , precum și inovarea și investițiile viitoare pe piața unică digitală .

 

Fundalul

Evenimentul urmărește, de asemenea, acordurile încheiate în timpul Zilei digitale 2017 de la Roma. Evenimentul de anul trecut a încheiat acorduri și acțiuni referitoare la computerele de înaltă performanță (HPC), transformarea digitală a locurilor de muncă și a competențelor , digitizarea industriei și mobilitatea automată conectată .

 

Evenimentul

Evenimentul va avea loc la Centrul de întâlniri SQUARE-Bruxelles de la ora 8.00 până la 19.30. Pentru mai multe informații, consultați site – ulși înregistrați-vă aici .
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Nathalie.VANDYSTADT@ec.europa.eu , Inga.HOGLUND@ec.europa.eu și CNECT-DIGITAL-DAY-2018@ec.europa.eu .

AGENDA / 18/2585

Contacte de presă:

Anchete publice generale: Europe Direct prin telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin e-mail

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: