Noi detalii despre Karina Țurcan, arestată în Rusia pentru spionaj: Transmitea informații României, în spatele căreia s-ar putea afla SUA, despre livrările de electricitate către Crimeea și Donbas (surse serviciile rusești) – Hotnews Mobile

Karina Țurcan este acuzată că a furnizat informații „asupra negocierilor pentru livrările de electricitate către Crimeea și republicile din Donbas”, a precizat cotidianul financiar RBK, care citează o sursă din serviciile rusești de securitate.

„Am primit informații din partea informațiilor externe rusești, potrivit cărora cineva transmitea informații României, membră a NATO, în spatele căreia s-ar putea afla Statele Unite”, a declarat această sursă, care o acuză pe Țurcan că se află la originea acestei scurgeri de informații.

Acest lucru „a durat peste un an”, a indicat sursa citată, care subliniază că Țurcan „avea contacte cu toți înalții funcționari ruși din Ucraina”.

Karina Țurcan transmitea „informații politice despre cine lucra cu noi (Rusia, n.r.) în Ucraina, Coreea de Nord, Crimeea și alte regiuni unde furnizăm electricitate, care cooperează, care refuză, cu cine discutăm, care sunt problemele, strategiile”, a adăugat această sursă.
http://m.hotnews.ro/stire/22529915

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: