Ziare.com: Campanie publicitara de 10,8 milioane lei: Ministerul Fondurilor Europene promoveaza accesarea fondurilor UE… din banii UE


Foto: Arhiva Pixabay
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) vrea sa promoveze accesarea de fonduri europene, printr-o campanie publicitara in valoare de 10,8 milioane de lei, potrivit unei licitatii anuntate in Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (SICAP) . Sursa finantarii este Programul Operational Asistenta Tehnica (POAT) 2014 – 2020, respectiv fonduri nerambursabilefurnizate de Uniunea Europeana (UE).

Anuntul prevede urmatoarele investitii, pentru inceput: realizarea unui concept creativ de comunicare al campaniei de comunicare; un sondaj de opinie care sa sprijine realizarea conceptului creativ al campaniei de comunicare, si care sa includa un esantion de 2.500 de persoane; organizarea unui eveniment de lansare a campaniei integrate de comunicare.

Ziare.com: Campanie publicitara de 10,8 milioane lei: Ministerul Fondurilor Europene promoveaza accesarea fondurilor UE… din banii UE.
http://www.ziare.com/articole/campanie+publicitara+fonduri+ue

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: